за нас

Ние авторите на овој  блог сме млади активисти, волонтери во Х.Е.Р.А. кои што работиме на прокти повзрани со сексуалното и репродуктивнот здравје, сексуалните права, врсничка едукација, социјален маркетинг и застапување.

Сите ваши коментари, сугестии и прашања за нашиот блог можете да ни ги пратите на contact@sakamdaznam.org.mk

Можете да не посетите на Facebook, twitter и youtube.

Важно: Ставовите на овој блог се лични ставови на авторите и не ги изразуваат ставовите на Х.Е.Р.А.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: